Abonner på nyhetsbrevet vårt!

Liker du bloggen vår? Ønsker du å få informasjon rett i innboksen og beskjed om når vi har oppdatert nettsiden? Meld deg på nyhetsbrevet vårt!

Dersom du ønsker regelmessige oppdateringer om temaer som vindturbiner, varselsystemer og flysikkerhet, er dette nyhetsbrevet for deg.

Fordeler ved a abonnere pa nyhetsbrev1 - Abonner på nyhetsbrevet vårt!

Fordeler ved å abonnere på nyhetsbrev

Det er mange fordeler ved å abonnere på nyhetsbrev. Først og fremst er internett fylt med informasjon, og det er vanskelig å huske på alle nettsidene du liker. Dersom du elsker nettsiden vår bør du derfor melde deg på nyhetsbrevet. På denne måten glemmer du oss ikke, og du får siste nytt rett i innboksen din. Nå for tiden har innboksen vår en tendens til å kun inneholde jobbrelatert informasjon og medlemstilbud fra butikker. Hadde det ikke også vært hyggelig å få noe spennende lesestoff? Hold deg oppdatert på det siste innen vindturbiner, varselsystemer og flysikkerhet ved å abonnere på nyhetsbrevet vårt.

Organiser innboksen - Abonner på nyhetsbrevet vårt!

Organiser innboksen

Den første mailen fra oss kan havne i søppel- eller reklamefilteret, avhengig av hvilken mailtjeneste du bruker. Husk derfor å se etter den. Legg gjerne til avsendermailen vår i kontaktene dine, eller marker e-posten som «ikke søppelpost» for å unngå at dette skjer igjen.

Et annet godt tips er å bruke etiketter. Dette er en liten stripe i valgfri farge som ikke bare plasserer mailene dine i mapper, men også gjør dem lettere å få øye på. Lag en etikett du kaller «nyhetsbrev» og legg merke til hvordan dette gjør det enklere å se viktige mailer umiddelbart. I Gmail legger etiketten seg ved siden av emnetittelen, slik at den er lett synlig.

Meld deg pa i dag - Abonner på nyhetsbrevet vårt!

Meld deg på i dag!

Nyhetsbrevet vårt er selvfølgelig helt gratis, og alt vi trenger er e-postadressen din. Vi håper selvfølgelig at disse oppdateringene fra oss faller i smak, men det er lett å melde seg av. Vi ønsker kun å være et positivt tilskudd i hverdagen, og du kan når som helst melde deg av dersom du ikke vil motta nyhetsbrevet lenger. Avmeldingen er enkel: du trykker bare på linken nederst i e-posten. Vi håper du vil gi oss en sjanse, og er veldig åpne for alle innspill!